Как да се изработи от захранване, която променя тока и напрежението използвайки за сравнение?

W

wolf12

Guest
Как да се изработи от захранване, която променя тока и напрежението използвайки за сравнение? Около 0 до 50 волта и от 0 до 3 ампера. Не знам как да използват за сравнение. Голяма обяснение ще бъде много полезен.

Вашето описание на грешка усилвател, усилвателя (или дискретна съединение) може да направи по-добра работа, отколкото за сравнение, защото изходът може да имат различни нива за шофиране контрола елемент (транзистор), за сравнение може да има само на изхода или изключване на . Обърнете внимание на тези [URL = "http://www.national.com/assets/en/appnotes/f4.pdf"] Националната Semiconductor Linear и Превключващо напрежение Основи регулатор [/URL] [URL = "www.onsemi.com/pub/Collateral/HB206-D.PDF "] На Semiconductors Linear & Превключване на Voltage Regulator Наръчник. HB206 / D [/URL] Алекс

Аз съм виждал за сравнение, използвани в веригите за управление на моторни за власт PWM контрол, може да бъде това, което се мислят за големи доставки постояннотокови. В някои интегрални чипове, аз търсех най-наскоро, за сравнение са голяма част от вътрешния диаграма верига. В тях, ако натоварването ток минава през определен Сумата и предизвиква напрежение над ниско съпротивление сетивно резистор, за да отиде по-горе (набор състояние обикновено) позоваване напрежение, то ще намали текущата изключва напълно, докато малък кондензатор (комплекти скорост на стойност ) е приключен, като текущото време да падне и след това ще се опитам пълна повреден отново, отново и отново и, KHz. Те са толкова ефективни в силовата електроника, защото най-бързи времена на промяна означава, рядко има всяко напрежение или ток през целия чип, само една или друга, така че малко енергия се губи .... Ако не сте притеснен за шум и малко на пулсациите на изхода, те са добра идея, те са на разположение в различни нива на мощност, в зависимост от това, което купуват, всички с подобни характеристики. Тя вероятно ще бъде възможно да се направи подобна идея с напрежение, ако можете да го изградим, но аз не съм на 100% за използването на това по този начин ... Нийл :)

аз са виждали за сравнение, използвани в контролни вериги моторни за PWM контрол на власт, може да бъде това, което ви се мислят за големи доставки постояннотокови.
техния автор е изяснено второ си мнение, че той ще търси за милион основен регулиран захранване. Предполага смяна вериги режим или по-специално самостоятелно колебания "hysteretic", превключватели на практика означава да се опитвате да изпълните, преди да могат да ходят. Да не забравяме, че смяна вериги режим също така прилагането на обратна връзка структура, че може (и трябва) да се анализират от гледна точка на теорията на линеен контрол в първия ред. Можете да извлече важни параметри като контур честотна лента, характерна честота, фаза марж, стабилност и преходни отговор от време, непрекъснато представяне на веригата превключвател. Разбиране на теория е обаче достатъчно сложни за линеен регулатор, мисля. Литература, предложени от Алекс, има някои добри материали, да се разберат основите на линейни регулатори.

За съжаление, аз се гледа на въпроса защо те мислех, че може да се използва за сравнение, не осъзнах, че е напълно грешен път. Appologies [Q] Чувал съм за система за обратна връзка, искам да се направи една [/Q] ме накара да мисля, вървях вече, съжалявам. Нийл :) Въпреки, че аз мислех, че [Q] Можете да извлече важни параметри като контур честотна лента, характерна честота, фаза марж, stabilty на и преходни отговор от време, дискретно представяне на веригата превключвател. Разбиране на теория е обаче достатъчно сложни за линеен регулатор, мисля. [/Q] може да бъде малко по-напред за "Walker".

За проектиране на захранване с напрежение и текущ контрол, можете да използвате ТОП прекъсвач с система за обратна връзка. Система за обратна връзка ще даде сигнал за контрол на контрола щифт на най-превключвател, с който се ограничава изходното напрежение и ток, за да зададете стойността. тази страница ще бъде полезно, мисля http://www.powerint.com/sites/default/files/PDFFiles/der227.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back