Как да се измери на ротора позиция на PMSG

S

SteveNgai

Guest
"Здравейте, вие, момчета знаят как да се измерва на ротора позиция (особено за отлагане позиция) на повърхностно монтирани PMSG, аз трябва да знаят как да го meaure, ако е интериор PMSG .. но нямам представа на повърхностно монтирани PMSG. Наздраве.

можете да използвате зала сензори. Три датчик на Хол, ще бъде достатъчно, за да смисъл позицията на 3 фаза мотор за контрол purpse. Умеш.

Хей Умеш, Благодаря за вашия отговор. Но аз съм се чудех, как да използвате сигнала от сензора зала сравнение с захранващото напрежение към мотора за определяне на ротора позицията? Имате ли всяка статия мога да се отнасят до? .. Наздраве!

Мисля, че можете да използвате MC33035 IC, за да карам мотора. Прочетете IC ръководство. Трябва да имате инвертор, DC захранване заедно с това да карам мотора. Умеш.

Thx за Вашия отговор. Между другото, U знаят как и къде да се определи 3 зала сензори в PMSG (пробиване на дупка на магнити на статора?), И какви инструменти за измерване могат да бъдат използвани, за да се гарантира, че те са отделни от 120 механични степен? Cheerss!!

Знаете ли, поставени магнит в статора и ликвидация на ротор? Тези сензор зала да бъдат малки. Вие трябва да поставите на сензора в 120 Electrcial степен. По-добре да ги поставят в отправна точка на ликвидация / магнит. Умеш.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back