S
S. Nikhil
Guest
Здрасти,
Аз съм с Synopsys DFT компилатор за сканиране Включване в XG режим.По време на пред-и пост дизайн правило проверки съм пред C4 "RST не е в състояние за събиране на данни, докато други часовници са изключени" нарушение.
Аз съм за обявяване ми възстановите пристанище по следния начин:
set_dft_signal тип нулиране-портов RST-active_state 1
Аз използвам Автоматична като това
set_dft_signal тип TestData-портов RST
set_dft_signal тип TestMode-портов test_mode
set_autofix_configuration тип нулиране-test_data RST
Аз съм в състояние да изчистите всички нарушения, посочени в dft_drc етап преди C4 освен това нарушение.
Не е нужно всяко съоръжение, GUI.По този начин, аз съм в състояние да проследи тази грешка визуално.
Може ли някой да ми помогне в клирингова това нарушение?Аз много се радвам, ако мога да получа решението незабавно, тъй като аз съм стърчеше в този момент точно сега.
Благодаря предварително
С уважение,
S. Nikhil
Аз съм с Synopsys DFT компилатор за сканиране Включване в XG режим.По време на пред-и пост дизайн правило проверки съм пред C4 "RST не е в състояние за събиране на данни, докато други часовници са изключени" нарушение.
Аз съм за обявяване ми възстановите пристанище по следния начин:
set_dft_signal тип нулиране-портов RST-active_state 1
Аз използвам Автоматична като това
set_dft_signal тип TestData-портов RST
set_dft_signal тип TestMode-портов test_mode
set_autofix_configuration тип нулиране-test_data RST
Аз съм в състояние да изчистите всички нарушения, посочени в dft_drc етап преди C4 освен това нарушение.
Не е нужно всяко съоръжение, GUI.По този начин, аз съм в състояние да проследи тази грешка визуално.
Може ли някой да ми помогне в клирингова това нарушение?Аз много се радвам, ако мога да получа решението незабавно, тъй като аз съм стърчеше в този момент точно сега.
Благодаря предварително
С уважение,
S. Nikhil