Как да се анализ на стабилността в текущия режим-DC-DC?

N

newhand

Guest
Здравейте момчета:
Сега трябва да се изработи DC-DC конвертор, смяна на честотата е 1MHz, и аз прочетох AI.Pressman е <Switching захранване design>, и ми се струва, че книгата се фокусират върху напрежение режим правят много за анализ на напрежението режим stability.But какво ще кажеш за текущата режим, тъй като индуктор няма да участват в полюс на линия, как да се помисли за печалба от текущата усилвател, как да се помисли за компенсация на наклона спрямо стабилност, и тъй като продукцията вече е обратния полюс пропорционално на товарене резистор, така че полюс мощност ще варира значително, когато натоварването се променя, това може да бъде проблем за стабилността?
Не мога да намеря някакви книги по тези въпроси, можете ли да ми помогнете? И ако ф са объркани, тъй като същата като мен, може би можем да обменят идеи и това може да помогне, U да се свържете с мен чрез имейл по-долу.
С най-добри пожелания
Джими
Е-мейл: hust_zhangbin (до) 163.com

Обикновено избра обезщетение коефициент> 1 / 2 и <1.Това е, 1 / 2 <Ма / мл <1.Ма е изкуствен наклон на рампата и М1 е наклона на индуктор ток.
Ако мама / мл е твърде голям, той идва да се напрежение в близост до готовност.Ако мама / мл е твърде малка, това ще доведе до под-хармонични трептения.

можете да се обърнете към Ridley'paper за малки сигнал модел за текущия режим-DC-DC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back