Как да реализираме преконфигуриране в FPGA?

A

air2008

Guest
Здравейте, аз съм сега прилагане на цифров симулатор широколентов канал в FPGA, по метода на филтриране Gaussian шум според силата Jakes спектралната плътност. Искам да смените канала параметри чрез общ сериен интерфейс. Въпреки това, аз не дон знаят как да смените канала параметри реализира в FPGA, ако не за да изтеглите файла отново. Може би NIOS да направите това. Бихте ли да ми дадете някои предложения? air2008

Ум reconfigurable архитектура могат да бъдат приложени към един прост reconfigurable процесор като връх Pro комбо II. Това подкрепя частично reconfigurability. Обикновено има два метода на reconfigurability omje са частични и другата е на най-лети. Частично reconfigurability е за предпочитане в местата, където областта на FPGA е много важно .. и на най-лети е за предпочитане в места, където времето е важен критерий .. време критично важни приложения като реално изпълнение на време .. vechile контрол, системи за управление на двигателя и т.н. Използвайте малко, за да заредите файла Ур конфигурация .. винаги има промяна около час .. On-The-лети метод Jes порта на часовника на звено, което искаш да reconfig и след промяна на конфигурацията от passin бит файл .. има завой около N на confg, това е начина, по който обикновено се прави. Пробвайте се и ми кажи .. по отношение,

да искаш да се промени само параметри? Ще е възможно в проекта си за съхраняване на параметрите в регистри, които могат да бъдат написани? Идеята ми е, че използвате например UART, за да получите достъп до вашите FPGA от компютър и пишат нови параметри по време на изпълнение. най-добри пожелания

Е, че ф малко делото, упоменато е част от проекта, който трябва да бъде конфигуриран ...... Как ще знаем за размера на файла и колко малко той се създава?? Как можем да се изчисли завърти време ?? моля отговорете .............

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back