Как да програмирате EEPROM на 89S8252

J

JYasin

Guest
Имам за програмиране на EEPROM на 89S8252 в Pinnacle, но DNT знаете как? Виждал съм няколко C-езикови кодове, но мога да ги разбирам. Така Plz да ми помогне с това. Джауад

Били ли сте някога прочетете листа с данни?? Всичко е там ... също търси в Google .... Открих този ... в C JE JE JE ... [Код] # include # include / ** Връщане EEPROM байт на адрес "ADR" * / грозен Чар ReadEEPROM (неподписан Int ADR) {грозен Чар V; WMCON | = EEMEN_; / / Enable за EEPROM срещу = XBYTE [ADR]; / / четене на стойност WMCON & = ~ EEMEN_ / / изключите EEPROM връщане (V);} / ** "Вал" запис EEPROM байт на адрес "ADR" * / невалидни WriteEEPROM (неподписан Int ADR, грозен Чар Вал) {WMCON | = (EEMEN_ | EEMWE_); / / Давам възможност на EEPROM и набор напиши малко XBYTE [ADR] = Вал; / / записва стойността, докато ((WMCON & EERDY_) == 0) / / Wait до стойността програмиран WMCON, & = ~ (EEMWE_ | EEMEN_); / / изключите EEPROM и запис Строб} грозен Чар V; невалидни Майн (Void) {V = ReadEEPROM (0x200); / / четене на EEPROM адрес 0x200 WriteEEPROM (0x200, 6); / / запис от 6 до адрес EEPROM 0x200, докато (1);} [/ код]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back