Как да правим Моделиране Използването Matlab

G

girih192002

Guest
Здравейте, аз съм работят по цифрово-аналогов преобразувател. В първоначалната фаза, бих искал да направя моделиране на КПР, използвайки Matlab. Бихте ли ми казали как е възможно? и какви са прилагането GUI софтуер, аз трябва да използвате, и които са свободно достъпни и имат силна и тясно сближаване. Мога ли да използвам SIMULINK GUI за него. Моля, кажете ми подробно ако някой направи това по-рано. Аз ще бъда много благодарен на вас .......!!!!

Може ли ф обясни малко повече, тъй като какъв тип моделиране на КПР U се интересуват??? прости бинарни десетично преобразуване или повече след това, че ......

[Цитат = engr_najam] може и да обясни малко повече, тъй като какъв тип моделиране на КПР U се интересуват?? прости бинарни десетично преобразуване или повече след това, че ......[/ цитат] КПР има текущи Топология на волана. Искам да направя пълна моделиране блок нивото на MATLAB. Аз също съм с двоични термометър conversion.my основният въпрос е как можем да направим, моделиране? и с помощта на MATLAB, как можем да видим резултата като графично.

Аз лично не са направили това, но съм виждал хора използват SIMULINK за ​​тяхното моделиране. Simulink е много, много мощен и за моделиране на ниво система, тя може да бъде един от най-добрите си възможности, които съществуват,

Може ли някой да ми помогне в тази тема. моля да ми помогне, аз ще бъда благодарен да ви ....!!

Имате ли всяко математическо уравнение за вашата система?

Мисля, че трябва да използвате SIMULINK и MATLAB together.I спомням, има няколко книги за електроника с MATLAB и simulink.You, може да го Google. Нека опитаме!!

Идеалният ток на волана DAC *** добавя *** ток на правилно *** претеглена *** токоизточници за създаване на изходен ток. Настоящата източници може да имат определено разпределение или *** *** несъответствие, което зависи от теглото си (и населено място). Тук е вашият модел на КПР: масив, съдържащ текущата тегло източници, умножена по въвеждане на дума.

Мисля, че трябва сега STH за вашия модел на хартия или ума си, след това с помощта на MATLAB / Simulink. Изглежда, не всеки модел и търсят за STH готов за употреба, дали е вярна? можете да използвате и други инструменти като подправка, клен, HDLs, и дори LabVIEW с Matlab, за да направя такова нещо, това зависи от вас модели ... например, ако работите на ниво Cell Design, можете да използвате HSPICE резултат симулация в Matlab без никакво логическо програмиране и дрън, дрън ..

Аз също искам да знам MATLAB код или SIMULINK модел на THD DAC CS, отколкото за вашата доброта

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back