Как да покажем и да напишете Компонент 4 JPEG до 3 компонент BMP

A

amith

Guest
Здравейте всички, имам 4 компонент JPEG изображение, ако тя е от 4 компонент I трябва да приеме, че тя CMYK изображение или в някакъв друг формат, след декодиране на четирите компонента на изображението JPEG, как мога да го покажете, да пишат в / PNG BMP / requireis само 3 компонента (RGB) Как да го направя. amith

хей, C, M, Y, K конверсия методи, надявам се това ще изработи. C '= (C * (1-K) + K) R = (1 - C') * гама M '= (M * (1-K) + K) G = (1 - М ") * гама Y' = (Y * (1-K) + K) B = (1 - Y ') * гама Гамата е разликата между минималната и максималната стойност на R или G или Б. обикновено тя ще бъде 255 с отношение, sathish Кумар

Hi satish, Благодаря за вашия отговор, нещо е, че в моя тест изображение там четири componets, но там не е маркер Adobe присъства в него, прочетох в мрежата, че CMYK изображения се състоят от кирпич маркер, е моето разбиране е правилно, в този CAS как аз да процедура с тази JPEG изображение. amith

хай amith Всички CMYK JPEG от кирпич съдържа маркер на Adobe, което означава, че изображението е преобърната, това, което трябва да направите е просто инвертна т.е. 255 х. Това, което трябва да направите, ако маркер Adobe присъства направи обръщане експлоатация на собствения си, ако не само преобразуването. Аз нямам Опит върху него, просто опитайте. отношение на sathish Кумар

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back