Как да отпечатате подредба от Cadence???

M

mmohsen

Guest
Имам нужда да отпечатате ми оформление с плотер и плотер работи само на прозорец
Как бих могла да отпечатате оформление с разширение, което се вижда от прозорците със същите цветове харесвам аз нужда от решение възможно най-скоро

С най-добри пожелания

Здрасти,
Много от устройствата ви позволяват да парцел във файл (във формат HPGL).Запазете файла като файл избор на стандарт плотер с една и съща bumber на химикалките и след това в Windows изпратите файла на плотер във формат RAW.Той винаги работи.

Другият начин е да зададете на вашия администратор система за създаване на съвместно dorectory и малка програма, прозорци, за да направи това автоматично за вас.Програмата ще се провери на съдържанието на директорията и всеки път, когато има файл там, ще го стоварват на принтера.

BR,
/ Фархад

farhada написа:

Здрасти,

Много от устройствата ви позволяват да парцел във файл (във формат HPGL).
Запазете файла като файл избор на стандарт плотер с една и съща bumber на химикалките и след това в Windows изпратите файла на плотер във формат RAW.
Той винаги работи.Другият начин е да зададете на вашия администратор система за създаване на съвместно dorectory и малка програма, прозорци, за да направи това автоматично за вас.
Програмата ще се провери на съдържанието на директорията и всеки път, когато има файл там, ще го стоварват на принтера.BR,

/ Фархад

можете да се опитате да използвате дизайн-> Парцел-> представя
и в участъка възможност, изберете го запишете във файл с наставката. PS
след това го копирате в някои медии или FTP от печатница на работното място, за да изтеглите файл и двукратно върху нея (Инсталирай Acrobat първи), а след това ще прехвърли Acrobat формат на файла. PDF и е готова за печат

Най-plottters също трябва да бъде в състояние да вземе PS файл директно.Afterall, че е послепис, че първоначално е бил предназначен за заговорниците.

Печат на PS файл директно и FTP до печатница и са го заговор, не се тревожи за подробностите.Те обикновено са водачите да направят това.

Няколко плотери може да бъде конфигуриран по Cadence, както добре.Какъв е типът на вашата плотер?Посъветвайте се с Вашия администратор или представител ритъм.да Ви осигурим с шофьор.

Можете да опитате да отпечатате файл от суров режим.E. g.
копие yourfile.hpgdl2 lpt1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back