Как да определите е необходимо GBW и DC печалба от LDO от спец.?

Q

qslazio

Guest
Може ли някой да обясни това с мен? Благодаря!

Здравейте, Погледнете в ниския Freq в на PSRR, е същата като на DC. Пожелания

Здравейте, погледнете ниско Freq в PSRR, същото като на DC. Regards
Благодаря, всичко друго освен DC PSR да deternmine DC печалбата. Какво ще кажете за GBW?

[Quote = qslazio 820960] Може ли някой да обясни това с мен? Благодаря! [/QUOTE] Каква е целта на LDO? Да се ​​усили? Не мисля. Следователно: Какво е значението на "печалба Широколентовата продукт" за LDO?

Каква е целта на LDO? Да се ​​усили? Не мисля. Следователно: Какво е значението на "печалба Широколентовата продукт" за LDO
всъщност означава f0dB, на открито наддаване контур на LDO? И аз назаем план GBW от усилвател. Ето какво мисля:, въпреки LDO не е усилвател за усилване на сигнала, тя не действа като усилвател да отхвърли доставките на шум или преходни сметището натоварване. Така че, предполагам, те ще бъдат свързани с изпълнение на f0dB на LDO.

OK, QSLASZIO, сега знам, какво искаш да кажеш. За тази цел, трябва да имате предвид референтната напрежение (обикновено половината от изходното напрежение) като вход за контролната верига и различен входно напрежение като тревожна параметър. След това, на контролната верига трябва да се гарантира, че изходното напрежение следва препратка. Затова затворен контур има печалба на "две". Модел на този цикъл изглежда по следния начин: Всички части (усилвателя, път елемент) в предния път - освен резистивен делител на напрежение (както е посочено: обикновено 0,5), което е в обратната връзка път beween Vout и единица суровина, която изважда напрежение на обратна връзка от референтната. Това е добра отправна точка за измерване / изчисляване / симулира печалбата контур и да се определят честотата на печалба единство.

qslzaio, здравей! Затвореният на GBW контур може да се caculated от път, когато искате Vout за уреждане на определена стойност в рамките на някои уреждане на грешка, за бивши, 1%. Също като начина, по който ние проектираме GBW на ОТА в дизайна на ADC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back