Как да направя делител, който се вход от клавиатурата, декодира, изпълнява разделение?

M

MSRA

Guest
как да се направи делител, който се въвеждане чрез клавиатура декодиране изпълняват разделение и показване на резултата. Без помощта на MCU и всякакъв вид взаимодействие .. всички от портите, adders, енкодер, мултиплексор .. Благодаря предварително

Без MCU тя ще бъде много трудно да се чете клавиатура, както и показване на резултата. Много от логика. Останалото не е много трудно ...

[Цитат = the_edge] Без MCU тя ще бъде много трудно да се чете клавиатура, и показване на резултата. Много от логика. Останалото не е много трудно ...[/ цитат] Да, аз знаех, че .... и че б / CI да го качи тук ......

Вие трябва да използвате програма за микроконтролер, в противен случай, той ще бъде почти невъзможно ..

Дали това е студент проект за обучение на дигитален дизайн? Въвеждане и извеждане на десетични числа, фракции, Hex, или какво? Колко цифри вход и изход? Какъв тип хардуер чипове ви позволява да използвате? Окабеляване до TTL / CMOS чипове може да бъде мъчения. Какво ще кажете за изпълнение на своята логика FPGA, с помощта на Verilog или VHDL?

[Цитат = echo47] студент проект за изучаване дигитален дизайн? [/ Цитат] Да, това е ... [Цитат] въвеждане и извеждане на десетични числа, фракции, Hex, или какво? [/ Цитат] десетично число не само deciamal фракция ... [Цитат] Колко цифри вход и изход? [/ Цитат] мин 8 битов вход, така че ще има макс. 17 битов изход [цитат] тип на хардуер чипове са позволено да използват? [/ Цитат] порти, adders, декодер и т.н. всичко, което имате в цифров deisign [цитат] окабеляване до TTL / CMOS чипове могат да бъдат мъчение. Какво ще кажете за изпълнение на своята логика FPGA, с помощта на Verilog или VHDL? [/ Цитат] не не са позволени

По отношение на клавиатурата за декодиране е, мисля, че е почти невъзможно без помощта на микроконтролер .... U може да намерите делител алгоритми в дигитални книги на дизайна и изпълнението му .... Препоръчай "Дизайн на HDL Чип" от Дъглас Смит ..... за дисплея, таблици решаване карти ... Не е лесно, но е възможно .....

Thaks FR yur загриженост, след един месец: D

[Цитат = MSRA] Thaks FR yur загриженост след един месец: D [/ цитат] как най-накрая да решите проблема си?

[Цитат] Thaks FR yur загриженост след един месец [/ цитат] господине, Ур добре дошли .... Търсех на edaboard, когато видях тази мисъл на обява може да бъде полезно ..... така ф са решавали год проблем ... не е? ф би искал да сподели с нас, това, което са ф направи за клавиатура и дисплей .... им интерес в него, тъй като аз мисля, че е невъзможно .... чака отговор год

досега е в очакване на още търсят правилния начин .... доколкото се отнася до делител и използва алгоритъм .... ако сте Intrested после ми кажете, че ще б мен е удоволствие да ви кажа ... СИ wayz благодаря за загрижеността ви ..

вие трябва да се отнасят с микроконтролер

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back