Как да направите копие на СИМ-карта?

J

jack007

Guest
Аз съм нов. Имам мобилен телефон около 4 дни. Искам да копие на СИМ-картата, така че мога да имам 2 телефона. Може двата телефона да осъществите повикване по едно и също време? И ако някой се обади по телефона какво получава повикване?

Първият екземпляр на СИМ-картата и след това ще ви позволи да знаете кой мобилен телефон ще бъде enble добре ли е човек!

Брат и аз не искам да копирате SIM кола, а след това да разберете, че не мога да използвам и двете по едно и също време. Така че може просто plezz кажи ми, ако аз го копирате, Мога ли да използвам и двете по едно и също време?

Дайте теми смислен предмет, например "Sim клонинг?" добро, "Нова. Plezz помогне ..." лошо. [URL = http://edaboard.com/viewtopic.php?t=126458] Старата тема за клониране на SIM [/URL] [цитат] Може двата телефона да осъществите повикване по едно и също време? [/ Цитат] Едва ли. Моето предположение е, че наличието на две цифрови телефони със същия ID включен в същото време ще доведе до едно телефонно обаждане от отдел по сигурността на вашата мрежа и вашите телефони с увреждания.

Има ли начин за копиране на SIM карта, и да ги използват по едно и също време? Знам, че може да се направи. Тъй като по времето преди някои как някой е използвал моя мин и аз знам, че не бях аз. Направиха копие на SIM картата си. Аз не получите обаждане каза, че вече не мога да използвам моя телефон. В друга страна ми се обади казва, че аз трябва да плащат, защото аз, когато над път през! Така че аз знам, че има най-бъдат по начин, който мога да направя това.

[Цитат], защото по времето преди някои как някой е използвал моя мин [/ цитат] Може би е един аналогов телефон, а не цифров телефон със СИМ-карта.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back