Как да напишем USB шофьори?

K

kekon

Guest
Знам, че точно, че отговорът на въпроса ми е много трудно.
Аз обаче са успели да разберат USB протокол най-сетне в страната на USB устройство.Това е бот толкова трудно, колкото изглежда.Най-трудното нещо е правилно да изпратите устройството описания на хост.Останалото е просто.Повече и по-популярни микроконтролери harware са снабдени с USB порт.Може да се използва USB порт да ги интерфейс към компютъра с помощта на стандартни cuh устройство за класа като класа външна памет или Съобщение клас.Въпреки това, не винаги е удобен начин за прехвърляне на данни към устройството.Устройството ще се показва в компютъра като допълнителен COM Port или диск.Казаха ми, че USB драйвери могат да работят в потребителски режим.Възможно ли е за достъп до USB порта използва API функции?
Вторият въпрос аз искам да попитам е как да се учи архитектура и писане на Windows драйвери в по-удобен и по-ясен начин, че това е направено в DDK?

Има инструменти, използвани за да напишете USB драйвер.Знам, че Снупи и Jungo.
http://www.jungo.com/products_st.html

Надявам се да помогна.

Здрасти,

Не е нужно да напишете специфичен драйвер за вашата кандидатура.Можете да използвате родово шофьор, който е в състояние да се справят по ISO, насипни и / или прекъсване Transferts.

Libusb е безплатна генерични водача, но той doesn't подкрепа изохронен TRANSFERT.Въпреки това, той е лесен за използване и достъпна за Linux и Windows (libusb за C # твърде ...).

Използвам winusb.Този драйвер е предоставена от Microsoft в изглед WDK.Този драйвер работи перфектно на WinXP.

Тези два водача са само свободни генерични шофьор знам. Има и някои драйвери чип, предоставена от производителя (кипарис, микрочип ,...) но аз не съм сигурен, че можете да го използвате, ако не използват чип. ..

С уважение,
Франк.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back