Как да напишем програма за DOS (BIOS) база за интерфейс USB?

H

Help

Guest
Здравейте, май аз знам, че е подробно бланката напишете DOS (BIOS) базова програма за USB интерфейс? Пример, използвайки TuborC / C + + / C # език. Възможно ли е да се направи това? Благодаря.

Здравейте, Има една книга "USB Пълна". В тази книга можете да намерите начин да направите това .... Съжалявам, но това е забранено електронни книги тук във форума ... , но не е скъпо. на добър час

Hi Im също търсят някаква програма, за да се свържете моя компютър и мобилен, така че мога да причини г meassages в по-късно, ако намерите нещо, моля помогнете.

Аз се опитвам да PC интерфейс и μC чрез USB порт. Всички изисквания за този тип взаимодействие? Име на сайтове или електронни книги, полезни по този въпрос? благодаря

Вие трябва да подражават на USB протокол.

Аз публикува тази статия в миналото юли, тя обяснява как да направите вашия компютър PIC USB 2.0 интерфейс. http://www.elektor.com/magazines/2007/july-august/low2-cost-usb-demo-board.197468.lynkx Можете да изтеглите статия с 10 кредита, ще спечелите 10 кредити само с регистрация, и да изтеглите всички свързани с фърмуер за безплатно. и ако имате някои quiestions за това, просто ми пишете. пожелания, narccizzo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back