Как да конвертирате Singel тип singal за разлика Singa

C

CQCQ

Guest
Как да конвертирате Singel тип singal за разлика singal без да се използват Balun и трансформаторни?честотен диапазон е от 100 MHz до 900 MHz.
Благодаря предварително!

-CQCQ

Можете да използвате разлика усилвател, можете aply единната приключила сигнал до един вход, и земята на втория вход.В диференциално изхода на усилвател можете да получите на диференциална сигнал.
Мисля, че при тази честота се нуждаете от вградения усилвател.

Мисля, че това зависи от формата на сигнала се занимават с теб и неговата честота.

Eugen_E написа:

Можете да използвате разлика усилвател, можете aply единната приключила сигнал до един вход, и земята на втория вход.
В диференциално изхода на усилвател можете да получите на диференциална сигнал.

Eugen_E написа:

Можете да използвате разлика усилвател, можете aply единната приключила сигнал до един вход, и земята на втория вход.

Трансформатор RF може да направи това.Има много от тях са на разположение на честота под 1 GHz.Можете да погледнете в minicircuits в Мрежата.например TCN1-10

Fahmy написа:Eugen_E написа:

Аз също се съгласят, че Balun ще бъде оптимален избор.Ниска цена, без консумация на енергия и широколентови операция, ако baluns предаване линия са избрани.Не виждам причина защо вашата кандидатура ще ви пречи да ги използват.

може да бъде това може да ви помогне да:
http://www.analog.com/en/prod/0,, 759_842_AD8351, 00.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back