Как да конвертирате изображение, звук и текст в двоичен в SIMULINK

U

uchi

Guest
Здравейте, искам да се превръщам образ, звук и текст в двоични и ги използват като източник в SIMULINK симулиране OFDM. Искам да знам, ако има блок, които мога да използвам, за да направите това, като им не са запознати с codinig. Благодаря предварително

[Цитат = учи] Здравейте, искам да се превръщам образ, звук и текст в двоични и ги използват като източник в SIMULINK симулиране OFDM. Искам да знам, ако има блок, които мога да използвам, за да направите това, като им не са запознати с codinig. Благодаря предварително [/ цитат] изображението, ако е бяла и блок. за бял U да присвоите 1. блок ф да присвоите 0. за аудио. conert в електрически сигнал. тогава можете да направите PCM. текст и не не

не е блок SIMULINK, че ми позволява да се манипулира с изображения. Също така, аз искам да конвертирате изображение в бита, които мога да използвам в моя предавател симулация на OFDM, същото важи и за аудио и текст, аз искам тези 3 да се използват като източник и предават, приемете ги и се изчислява битов процент на грешки PS им с помощта на случайни двоични генератор и аз искам да го замени с тези три в даден момент. благодаря

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back