Как да използвате ДПК в каданс

Z

zzd135

Guest
Здравейте, имам ДПК на XFAB. Как да го зададете в каданс. Някой да ми помогне. отношение на

Повечето PDKs са два файлове за персонализиране на сайта, а именно:. Cds.lib и cdsinit първата натоварвания PDK компоненти във вашата библиотека-пътека и да се появяват в библиотеката мениджър за употреба. Другите файл включва набор от умения команди, които да бъдат натоварени, за да персонализирате инструменти в определен начин или да се добавят някои функционалности, свързани с комплекта, като например добавянето на падащи менюта, бутони, ... Така че, погледни за тези два файла, а просто стартирате icfb от същата папка, където те съществуват. Надявам се, че ви помага. Поздрави, Ахмад,

Благодаря ви много, аз не са решени проблемите ми. Поздрави

Hi zzd135, HI, такъв отдавна от поза, но днес ми професор ми даде XFAB PDK, аз инсталиран, но когато пускам скрипт "tkit" грешка "команда не е намерено" излизане. Може ли да ми кажете процес на XFAB в каданс? Много благодаря

HI test_out Вие ще трябва първо да настроите работната директория на мястото, където е намерен "tkit" команда. Тогава T_DIR и променлива CDSDIR на съответните им местоположения, а е на пътя за тяхното местоположение. След това, стартирайте командата. Той би трябвало да работи по своя собствена. Поздрави Джавед

Здравейте test_out, съжалявам, ако аз не публикувате помощта във времето. Аз expirence познат проблем и решения за мен е да добавите COMAND "включва T_DIR $ / каданс / Околна среда / шаблони / cds.lib" в cds.lib файла, че е locaded в работна директория (проект на файла). Надежда, която може да ви помогне!! [Цвят = зелен] [/ цветен]

Момчета, Може ли някой да посъветва как да настроите на CDSDIR? Искам да кажа коя директория трябва да бъде? Аз отивам да tkit директория и да се опитате да стартирате команда, но имат следната грешка "команда не е намерен"

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавя в 16:05 - --------- Предишна публикация е в 15:56 ----------</span></span>
Здравейте test_out, съжалявам, ако аз не пост никаква помощ във времето. Аз expirence познат проблем и решения за мен е да добавите COMAND "включва T_DIR $ / каданс / Околна среда / шаблони / cds.lib" в cds.lib файла, че е locaded в работна директория (проект на файла). Надявам се, че може да ви помогне!! [Цвят = зелен] [/ цветен]
Hi ririkos, са напреднали една крачка по-напред от вашия коментар. Сега имам грешка "каданс изпълним не е намерен". Смятате ли, имате някакви предложение? Благодаря предварително

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back