Какъв протокол се използва в NIDAC PRE клавиатура?

F

fastbike

Guest
Здравейте бих искал да използвам NIDAC PRE клавиатура с моята система, но нямат достъп до протокол, използван за предаване на данни. Тази клавиатура има следните клавиши: 0-9, *, # и E (nter) Тя също има две светодиоди и пиезо бипкането. Той има 4 тел интерфейс: - черен = земята - бяло = данни & мощност - червено = червен LED - син = зелен светодиод, което е интересно е, че бялата жица се използва за захранването на клавиатурата и да предава код, който се вписва. Някой знае ли как се прави това и какъв хардуер / протокол софтуер се използва. Наздраве D Можете да намерите повече информация на тази клавиатура

може да бъде токов кръг, който е най-лесният начин да се захранва и да изпрати информация обратно. Намерете обхвата и вижте какво се случва на тел. Ако кодовете не са cyphered (че аз не вярвам, че ще направи с глупави клавиатура) вие ще получите всичко това за няколко минути.

Hi Артьом, аз се опитвам да разбера протокол, преди да купуват onw от тях. Също така, аз не искам да си купят контролер, но използвате клавиатурата, за да контролират собствените си верига. Така че не може да се свържете обхват, тъй като няма нищо да го свържете. Надявах се някой може да публикувате връзка.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back