Какъв е делът на киселина и вода в батерията на инвертор?

S

sbalpande

Guest
може U PLZ предполагат киселина и вода, за да бъдат запълнени в инвертор батерия. веднъж b'coz над поток, батерия е загубил необходимото количество на киселината. Сега бих искал да пълня propertionate киселина и дестилирана вода.

Hi може да бъде трудно да се определи съотношението между дестилирана вода и киселина, има istrument, който обикновено се използва за тестване на киселинност на микса, погледнете тук Добро късмет Сал

Автомобили батерия или нещо друго? Аз не мисля, че от отворен тип батерия попълнете киселина - само дестилирана вода е там да пълня. А има и една линия на батерията, където е минималната. Общото правило е, че батерията елемент (плочи вътре) трябва да бъде покрита с distiled вода и никой да бъдат изложени на риск. Имате ли някакви снимка на тази батерия? Дали е нещо специално? D.

ако батерията не е мъртва вода: киселина 03:01 съм наливаха вода в киселина, той може да предизвика пожар излее киселина във вода винаги

трябва да имате seriosly претоварване, ако батерията се owerflow ... Колко преливат? ако загуба <10% от клетката volyme е практически не се нужда от зареждане киселина, за да продължи добри работни направи само weigt киселина бележка и sligth по-ниски от нормалното в пълен заредено състояние (зарежда правилно и да се отбележи, спец. киселина тегло на всяка клетка за по-късна справка) - - е повече importent водеща пакет плоча вътре в клетката, нови изложени за свободен въздух - всичко това е част от не добре напоена табелата над ниво elecrolyt е повече или по-малко мъртъв част от батерията ако ендивия в сушене състояние в повече от няколко minuters ... е отрицателната плоча на щетите от въздуха кислород зависят от фини зърна чиста гъба доведе окислявам много бързо и грешен тип на оксиди от въздуха и не може да обърне процеса отново с възможност за таксуване. Дали същата причина, никога, никога отворени свещи в запечатани оловни batterys, плоча вътре е само частично, напоена (половин сухо) с електролит и кислород въздух easly имат достъп до цялата плоча и щети цялата батерията за кратък период от време, ако щепсели оставят отворени ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back