Какъв вид на сигнала се шум: мощност или енергия?

S

sundarmeenakshi

Guest
шум е енергия сигнал или сигнала? л

Периодични сигнали и случайни сигнали (или шум), не са енергийно сигнали, защото те имат безкрайна енергия.

[Цитат = sundarmeenakshi шум е сигнал на енергия или мощност на сигнала? Л [/ цитат] ПЕРИОДИЧНО SINAL на сигнала, но шум не е периодично signal.with този етап е под enery signal.this е вярна?

шум не е краен сигнал и също така не е нула винаги и как да ви кажа, че е енергия сигнал ????? това, което artil23 каза е право .... случайни сигнали и периодични сигнали са сигнали на власт ...

[Цитат = А. Ананд Srinivasan] шум, то не е краен сигнал и също не е нула и винаги как да ви кажа, че е енергия сигнал ????? това, което artil23 каза е право .... случайни сигнали и периодични сигнали мощност сигнали ...[/ цитат] mathamatical израз са налични във всяка книга? по отношение на това?

шум е чисто случаен принцип и аз съм, мисля, че има е математически израз за нея ..... там е уравнение за спектралното разпределение на шум ....

[Цитат = А. Ананд Srinivasan] шум е чисто случаен принцип и аз съм да мисля, че има е математически израз за нея ..... има уравнение за спектралното разпределение на шум ....[/ цитат] шум има безкрайна честотна лента? как можем да математически израз за спектри?

то може да се направи в начина на тяхната относителна амплитуда на различни честоти ..... Не сте чули на шума, който ще се е описано като Gaussian шум и др ... се дължи на това, само .... Gaussian разпределение се разширява до безкрайност ..... Спомням си, че виждам някои уравнения в изкуството на електрониката, но аз не съм сигурен защото аз съм се придържаме към една книга за четене .....

[Цитат = А. Ананд Srinivasan] може да се направи в начина на тяхната относителна амплитуда на различни честоти ..... Не сте чули на шума, който ще се е описано като Gaussian шум и др ... се дължи на това, само .... Gaussian разпределение се разширява до безкрайност ..... Спомням си, виждаме някои уравнения в изкуството на електрониката, но не съм сигурен защото аз съм се придържаме към една книга за четене .....[/ цитат] Да, чух GAUSSION PSD. То това е POWER SIGNALNA?

Мисля, че спектралната плътност на мощността е силата на сигнала на различни честоти ... просто, защото сигналът е PSD това не означава, че сигналът е силата на сигнала .....

[Цитат = А. Ананд Srinivasan] Мисля, че спектралната плътност на мощността е силата на сигнала на различни честоти ... , просто, защото сигналът е PSD не означава, че сигналът е с мощност цитат сигнал .....[/] Noise PSD ИМАМЕ studied.DID U Учи спектралната плътност на шума енергия?

Аз не съм толкова добре запознат в тази тема, но просто знам какво е това, което е перспектива .... Аз съм не забравяйте, че е чул нищо, наречена енергийно спектралната плътност .....

Шумът може да бъде третирани като напрежение / ток или мощност, например напрежение V / SQRT (Hz) или мощност в V ^ 2/Hz. Шумът е напълно случаен поглед в книгата например Разави на интегрални схеми

Може ли някой да направи заключение за това .. АД

За закриване, първо трябва да знам какво имате предвид като шум. Дали е постоянен спектралната плътност-често причинена Джонсън шум? Дали е на ближния си дете, което правят встъпителни уроци по тромпет извън по време на час, че повечето хора са се опитват да спят? Импулсния шум, че прави пиксели на вашия телевизор грешния цвят и интензивност? Като цяло шумът е определен като първа точка и намеса, тъй като следващите две. Полицията може да има и други условия за това, което правите на децата на ближния си да го спре.

E = ∫ | X | ² DT. (Между - ∞ и + ∞) тук х = шум. има ненулева амплитуда freqencies ∞. така че E = ∞ според горната формула. P = (1/2T) ∫ | X | ² DT (Lt T-> ∞). горното уравнение дава крайна величина. по този начин, че шумът е в сигнала.

[URL = http://www.odyseus.nildram.co.uk/RFIC_Theory_Files/Noise_Tutorial.pdf] Това [/URL] трябва да бъдат много полезни .. Поздрави, Ахмад,

[/URL] трябва да бъдат много полезни .. Поздрави, Ахмад, [/ цитат] тема над шума е сила на сигнала. Това е заключението

Външни сигнал в електрическата верига, в състояние да се намесва с желания сигнал. Хлабаво, всяко смущение, с тенденция да се намесва в нормалната работа на устройство или система. Класове на шум включват шум на взрив или пуканки, междинна честота шум при ниски звукови честоти, бял шум (термични), и др. Сигналите от захранването или линия на земята, съчетани в изхода на усилвателя може да се счита шум.

Здравейте всички ... Вярвам, че шумът е в characteristion на това, което не е съвсем измерими. Само заради това ние donot метод за measere instantanious стойност, на което не можем да measue instantaniously да прибягват до статистически инструменти. Статистическите методи, от друга страна дават само средно / RMS стойности. Така че това поставя ШУМ под "Wave Категория". Накрая цялата дискусия се свежда до означава, че шумът е с мощност сигнал. Аз може да бъде погрешно също и някои тялото може да моля, отговорете, ако е така ...!!! 1 Чао, Сай.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back