Какво SDC файл включва?

V

vreddy

Guest
може ли някой да осъществят тази ...... . SDC файл :------ съдържа CLK дефиниция на всички пътища в deisgn, невярна и мулти цикъл път, IO закъснения, макс, мин закъснения, източник латентност, анализ на случай ........ anthin повече файлове /?? Уот е този случай анализ? Уот е разл изключения залог сроковете и времето ограничения?? Мисля, че времето изключения FALS на R & мулти цикъл път .... поправете ме, ако греша ...... Благодаря предварително

SDC стои за "Дизайн Ограничения Synopsys" Една ASCII текстов файл (с разширение. SDC), който съдържа ограничения за дизайн и времето задачи в индустриалния стандарт формат Дизайн Ограничения Synopsys. Ограниченията в Synopsys Дизайн File Ограничения са описани с помощта на езика Tcl инструмент команда и да следват правилата на Tcl синтаксис.

SDC съдържа оптимизация и ДРК ограничения. Като цяло, MCP, изкуствени пътеки, Max / мин закъснение настройки се наричат изключения дизайна. Причината е, надделява един цикъл поведение времето на дизайна. Изключения са подмножество на ограничения. Ограничения могат да се състои от часовник определения, IO закъснения, макс преходи, Load стойности за проектиране, анализ на случая, постоянна настройки стойност, Dont да използвате настройките, идеален мрежа, идеален мрежи, макс и забраните времето и много, много повече и изключения .. Дело анализ се използва за distingushed между различните режими, които се използват в анализа на времето. Ех, времето се извършва анализ за DFT режим / Функционална режим / PLL режим / и др. ... set_case_analysis 0 TEST_MODE, ще бъдат използвани за анализ на функционални времето (Разбира се това зависи от вашата RTL кодиране). И накрая, SDC doesn't съдържа CLK дефиницията на всички пътища в проектирането. Зависи от начина на SDC, дефинициите на часовника ще бъдат ограничени. Средства, в проектирането, някои регистри не са необходими за засичане в конкретен режим. Часовникът дефиницията на този регистър не се изисква да водят в тази ШАРС. Поздрави, Сам

идеален мрежа може да бъде създадена в SDC, аз не мисля така. коя версия го подкрепят?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back