Какво файлове Имам нужда да тече SE (същите като в Аполо?)

V

visualart

Guest
Здравейте всички, какви файлове се нуждаят, когато тичам на SE? каква роля в оформлението на SE се чувства играят? как да пиша файл умение да го изпълните? Pls ми помогне или да ми дадете някакъв съвет! Tia

Основните входове са технология файл, библиотека клетки, дизайн, ограничение. Библиотеката оператор често iprovides различни файлови формати за различни инструменти. Веднъж Аполон от Аванти. Мисля, че SE трябва да има подобни входа с Аполон, и за двете Място & Routing инструмент.

[Цитат = visualart] Здравейте всички, какви файлове се нуждаят, когато тичам на SE? каква роля в оформлението на SE се чувства играят? как да пиша файл умение да го изпълните? Pls ми помогне или да ми дадете някакъв съвет! Tia [/ цитат] Вашият въпрос е много основни и могат да бъдат намерени на Cadence или Synopsys документ

няма умения е необходимо, просто гледам за някои salple Mac (макро) файлове в себе си документи.

[Цитат = visualart] Здравейте всички, какви файлове се нуждаят, когато тичам на SE? каква роля в оформлението на SE се чувства играят? как да пиша файл умение да го изпълните? Pls ми помогне или да ми дадете някакъв съвет! Tia [/ цитат] Hi visualart: Имате ли урок за SE или Appoll? Мисля, че тези са най-добрите решения за вашия въпрос.

CIC имат някои добри обучение в SE и Applo

[Цитат = synpscrk] CIC имат някои добри обучение в SE и Applo [/ цитат], но само док, не урок файлове.

[Цитат = CatKing] [цитат = synpscrk] CIC имат някои добри обучение в SE и Applo [/ цитат], но само док, не урок файлове. [/ Цитат] какво добро начинаещи файлове за да практикуват без инструмент

За мен, от съществено значение на SE е да напишете добро GCF ограничение файл. Почти останалите части могат да бъдат понесени от леярна, но GCF е категорична, ограничение за вашия дизайн. BTW, как бихме могли да напишат перфектния GCF файла ограничение?

Оформлението Средства, основаващи се на Никой Timing-Driven оформление поток е много удобен и лесен за Grap, предлагам ви да прочетете документите от инструменти.

Аз сега файловия формат ограничение не е един и същ за SE и Astro. SE използва GCF, който е бил създаден от каданс няколко години преди. Astro може да използва SDC за своя ограничение формат. въздишка ~! Започвам да се чувствам, че не можеше да поддържа темпото на развитие на EDA инструменти! Така че, система за разбиране и дизайн methodolody е ключов момент за мен.

Сподели ми Годен. на SDF файла Аполон .. .. си SDF файл не е толкова добра ... след лента, чип .. и отново да го проверите с гледаното отново ... изглежда те използват разл метод за caculate забавяне .. пред широката публика е по-добро ..

много подобен на Аполон, имате ли урок PDF?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back