Какво трябва да направя, прочетете, за да научите VHDL?

E

eng.Electronic

Guest
Здравейте Guyz, какви стъпки ще се следва, за да се научат VHDL? Какви са необходими Книги? Какви са Реквизити? Благодаря предварително ...

Здравейте, има много начин да се научите или да започнат VHDL и предпочитате Вие трябва да се научат проектиране на Verilog програмиране, която е толкова проста, колкото е в език VHDL и Verilog има същия характер на работа, аз съм ви изпраща адреса на сайта, от където мисля, че можете да получите добри и разумни знания; www.asic-world.com http://www.designers-guide.org/VerilogAMS/ www.xilinx. Видео

RTL Хардуер Дизайн VHDL е една хубава книга!

сте abeginner най-добрата книга е PEDRONI .. това е просто превъзходно аз съм за VHDL-рано .. но аз съм много добре запознат с VHDL bcoz на pedroni за начинаещи, само, че е най-добрият. , за да получите майстор в VHDL за първи път се опитате pedroni и след това да отидат за други книги, книги за VHDL! pedroni 2 Пери 3 Смит 4 Bhasker (много хубава книга)

За начинаещи VHDL Primer от J Bhasker е най-добре ми е известно. Тази книга струва около 300 / - можете да го получите по-евтини също. Иначе има много материали в мрежата. Опитайте тези файлове

Много лесно да се научат. Предпоставка ще се знае всеки език за програмиране, като C, които ще направят ученето по-лесно.

http://www.vhdl-online.de/tutorial/ се опитват този най-добрата [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 22 минути: [/ цветен] [/ размер] проверите това, също са отлични

Може ли някой да VHDL често задавани въпроси? Благодаря

хей, аз имам въпроси, които са помолени да ми ininterview!) разликата между signsl и променливи не .. един defintions ... ф трябва да предоставят с пример 2), родово, означава #) конфигурация означава #) как може да прекрати процеса на долара ) sybthesizable и не synthesizable позиции%) най-често задаваните въпроси във всяка програма между за 04:01 MUX, асинхронни и synchronou D FF &) резултати от синтеза на IF и съдебната

Много благодаря за книгата на Bhasker

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back