Какво се е случило за Спартан "-III FPGA на Xilinx?

S

speedoak

Guest
Здравейте, момчета:
В момента работя върху FPGA, и да използвам xc3s1500, но чух, че Xilinx Spartan-III е известно производство на въпрос, и ще забави shipout дата.някой знае какво се е случило???той ще пропусне ми график

Това, което съм чувал от представител Xilinx е, че те имали проблеми с някои Virtex устройства и избута производството си ... затова отлага "Спартан III или вземане на инженерни образци, без RAM ...

Също така голям проблем е leakuage ток в 90nm технология ...

Имате не проверява напоследък, тъй като аз преминах на "Алтера" Циклон над ...

Това, което чух от хора Xilinx леярни е, че работят на 100%, но Спартан III търсенето е дори по-големи.

Някои повече новини по фирмено Грешки, FPGA, които трябва да се счита за използване РРОА във военната и космическа приложения:

Докладът показва, заявява технологии неутрони Причина приземния Отказите в SRAM РРОА, докато Antifuse и флаш базиран РРОА са имунизирани срещу неутронна обстрел.
За повече информация, посетете следната страница
http://www.actel.com/products/rescenter/ser/index.html

Здрасти,
Един от проблемите е, че Xilinx имали "Алфа частици" замърсяване въпрос в някои от техните VirtexII баня-Pro.Това трябва да са оказали влияние върху производството им.Мисля, че сега те са догонване ...Аз бях един от Лъки на "победител" на някои РРОА, че не биха могли да използват и трябваше да обменят ....

Интересен.Имате ли повече информация за този въпрос алфа частици?

Здрасти,

Само цитирайки ...
"Замърсителя е основно естествено срещащи се
олово, което е разпад на уран частици в последователност.Има шест
гниене продукти, които излъчва алфа, като половината от живота 4,5 милиарда
години (самия уран) на десетки часа (някои от полоний гниене
продукти.Никакви други емисии причинява никакви проблеми (само alphas).

Размерът на разстроен е един на всеки 88 дни за 2V6000, която се измерва в
моята лаборатория, на 100 устройства, които се наблюдават повече от сега
200000 устройство часа.В alphas в тази последователност варират от около 4
MeV до около 8,5 MeV и проникнат на изделия от спойка
сблъскване в флип пакет чипс.Те не могат да бъдат открити извън
пакет, тъй като те се абсорбират от различните опаковъчни материали, и да
не са достатъчно енергия, за да отидем по целия път през силиций се умре. "Можете също така да се намери документ на Xilinx относно този въпрос (съжалявам, но аз could't го намерите на моя компютър ....)

AMCC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back