Какво е ???????? capcitor функция

E

Elits

Guest
Здравейте всички,
Аз съм любопитен какво е функцията на кондензатор след диод мост в електрозахранването.Как работи? Когато кондензатор такса и освобождаването от отговорност?Моят приятел някога ми каза, че се начислява, кондензатор (никога не погасяване).Той каза, че когато започнете кондензатор да се освободи, тя е предоставена отново от fullwave мост.вярно ли е?
е по-добре, ако ти дам някои позоваване ...
благодарности

ELITS

на моста е да се поправи вълните, капачката след това се използва за конвертиране на ректифицирана вълна в окръг Колумбия, действително, ако капачката.е идеален и няма резистентност е присъствие "O / P", тогава капачката на такси до макс.и освобождаване от отговорност, но тъй като никога не капачка.е идеален и винаги има едно O / P съпротивата на капачката такси, с отстранени вълна "следва", докато не достигнат макс.стойност, то освобождаването от отговорност, когато вълната започва да намалява, но с течение на времето постоянно RC, тогава той ще се срещне отново с отстранени вълна и такси отново и така нататък, OBV.тъй като той постоянно време "RC, и maily Ние контролираме С" увеличи O / P напрежение стават все по-близо до DC, имайте предвид, също обикновено ние следваме капачка.от един регулатор на напрежение за премахване на вълните оформени.
с уважение

Обърнете внимание на снимката по-долу ..Изглаждане ..
Ако имате нужда от повече информация - Отидох в:
http://www.kpsec.freeuk.com/powersup.htm

С уважение,
IanP

HI, боже,

Моля, вижте приложения файл, той ще Ви помогнем да
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back