Какво е CAE ИЪ диск 3 на Xilinx 4.2i?

A

antipattern

Guest
Аз инсталирате диска 1, 2 и 4, но нямам идея какво диск 3 CAE ИЪ за. Просто вижте някои неща, Java и някои. Кола файлове, които всъщност pkzip файла. Може ли някой да обясни използването на диск CAE ИЪ? Благодаря, ~ път!

Мисля, че тя се използва в зависимост от серийния номер, въвели при инсталирането на продукта. Конкретно, аз вярвам, че е за Алианса продукт. Някой има ли номер за отключване или достъп до CAE libs?

Искам Xilin CAE LIB бих искал да ви изпрати LIB CAE мен THS. [Електронна] xdzeng@ssmec.com [/ електронна поща]

Можете да го намерите на адрес BBFM. ~ Път!

Може ли някой да обясни използването на диск 3 CAE ИЪ или Xilinx 4.2i? Благодаря.

Здравейте: CAE ИЪ CD е използването за други инструменти за проектиране, като eProduct и Synopsys, може ли да ми PM линка за изтегляне, благодарение!!

Здравейте, може ли някой да се моля да ми кажете къде да получите X. | NX 4.2 ISE? Моля, изпратете ми PM! Много благодаря предварително Maddin [Това съобщение беше редактирано от: Maddin на 4/4/2002 12:56]

Това е най-BB FM, само на един клик разстояние от вас, като в червена линия по-горе. Надявам се това помощ.

Благодаря за информацията, но аз няма достъп до BB FM ... Всяка друга възможност, за да получите този софтуер?? Благодарение Maddin

, който има сериен номер на продукта Xilinx Алианса Имам нужда от инсталиране CAE LIB THX

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back