H
hn1
Guest
Уважаеми всички, всъщност аз съм се опитва да намери equivallent известни кондензатори за дизайн RF проблем от Spectre (Cadense) и HSPICE с TSMC 0.18 хм модел. Да намеря стойностите на ЦНЖ,, (I, J = Gate, насипно състояние, Source, и Канализация) в Spectre и Cito (= Gate, насипни, Източник, и Канализация) и CGS и CGD от HSPICE. Аз наистина не знам какво е CGS, CGD, CGB, CBS, SND КБР, че ние използваме в AC или RF симулации. Чета помощта Spectre файлове и HSPICE и открих, че тези кондензатори, известен като transcapacitors се изчисляват като (ЦНЖ = dQi / DVJ) и някои от тях са отрицателни. Когато видя модела на Spectre са присъщи и се припокриват (и хроматична аберация) кондензатори. Присъщите капачки са изчислени от посочените по-горе уравнение и припокриването кондензатори са изчислени от CGSO, параметрите на процеса CGSL. Ето защо, аз изчислих всички тези параметри, въз основа на призрака и BSIM3V3.1 модел, но всъщност има несъответствие между тях. Ако ми даде нещо, само за сближаване на CGS, CGD, CGB, CSB, CDB appreciete вашата помощ Благодаря много