Какво е прекъсвачи?

Той действа като комбинация на предпазител и превключвател. Предимство пред предпазител е, че тя може да бъде ръчно нулиране, а предпазителя трябва да бъде заменен с нов предпазител.

Тъй като английският ми не е много добре, аз копирах цяло определението на прекъсвач от електротехниката речник: [цитат] прекъсвач прекъсвача е устройство, което прави и прекъсвания на електрически контакт между нейния вход и изходните клеми. Прекъсвач е в състояние на клиринговите вина течения (изключване), както и натоварване течения. Прекъсвач се състои от електрически контакти с възможност за дъга клиринг и свързаните с тях контрол и спомагателни вериги за затваряне и спъване на прекъсвача при необходимите условия. [/ Цитат]

Прекъсвача е автоматично електрически ключ, предназначени за защита на електрическата верига от щети, причинени от претоварване или късо съединение. За разлика от предпазител, която работи веднъж и след това трябва да бъде заменен, прекъсвач може да бъде сменена с нова (или ръчно или автоматично), за да поднови нормалната си работа. Всъщност PPTC (положителен темп Коефициент на съпротивление) може да бъде и добър заместител на прекъсвачи със същия advatage на Resettable функционалност). ДВУСТАЕН Hakeen

може ли някой от вас да ми кажете как работят прекъсвачи ... Благодаря предварително

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back