Какво е най-доброто разположение на редактора?

L

lhenfalculan

Guest
Аз съм с Silvaco експерт като моя оформление редактор.Всеки, който използвате този инструмент?Може ли едновременно с виртуоз?

ценител на изкуството е по-добре, отколкото silvaco експерт, но тя е обемисти инструмент.

Има много добро разположение точка инструменти (например Leditor, виртуоз, ICstation, laker
и др.)Но от гледна точка на дизайна IC поток (включват физическа проверка и anaylsis), virutoso е най-добрата определено.

Здрасти,

Vitruoso / виртуоз XL ми е инструмент за оформление.Тя е част от Кейдънс дизайн среда.

С уважение.
eblue

Аз съм с виртуозно XL за няколко години и доста доволни от него.Новата версия на каденца IC инструменти (5.1.4.1 мисля) има някои подобрения за аналогово оформление дизайн, но аз have'nt Опитах я вече.Може ли някой да споделяте неговото / нейно опит?

Ползвам такт
на оформлението редактор.

Laker е най-добрата, най-вече L3.

Можете да търсите темата в този форум.Има много detial обсъждат на него

Инструментът не е най-importent нещо, мисля, че
Имам uesd Virtouso и L_Edit, и Virtouso е по-добър и по-мощни.
И аз не uesd на laker, но моят приятел ми кажеш, че да бъде един много хубав инструмент.

Някои начинаещи, може да започнете с магия и MAX от Бъркли.Кейдънс VLE е добро за напреднал usres.

Здрасти,
Мисля, че е най-добрият laker един.
Сега каденца ще съобщение Лео виртуоз, който ще бъде силен от laker.

Мисля, че най-добрият редактор е каденца
на оформлението редактор.
PROFESIONAL инструмент

виртуоз или ICstation, особено Mentor е добро за смесени сигнал дизайн

с уважение

Здрасти,

Работил съм по Microwind, L-Редактиране на оформлението дизайн.В момента съм с Кейдънс виртуоз Оформление Editor.Сравнително, виртуоз е най-добрият и потребител приятелски.

laker и виртуоз са много добре за аналогово дизайн.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back