Какво е мултикастинг?

D

dika

Guest
като заяви, предмет ... какво е това? , което аз разбирам досега, това е метод за прехвърляне на данни към няколко (предварително) различни възел (или IP адреси) едновременно, как може да се случи? е била осъществена от софтуер или хардуер? моля, изпратете ценното си коментар ... благодарение на много PS: ужасно съжалявам за моя английски: D

Multicast адрес се определя от специален IP-адрес, например. над 224.0.0.0. до хх. Така че ще трябва само да изпратите IP-пакет с тези адрес диапазон. rgds Бърни

този PPT обяснява какво е мултикаст накратко

благодаря за отговор ... обаче това ме довежда до друг въпрос ... бяха там всяко приложение / програми, които могат да доставят мултикаст пакет? но не и като такова нещо като онлайн игри, VoIP или конференции приложения благодарение

между другото имам нужда от молба за изпращане на пакети до няколко IP едновременно може ли някой да предложи подходящо приложение? благодаря

Multicasting може да бъде corelated Yahoo групи, където всички членове на една и съща група могат да получат hust поща, чрез изпращане на съобщение на група адрес.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back