Какво е инстанциира символ IBUF?

B

buenos

Guest
здравей. - Какво е "символ на инстанциира IBUF" Аз получих съобщение за грешка: ГРЕШКА: MapLib: 93 - Незаконно LOC на IPAD символ на "extPCI_frameor BUFGP символ" extPCI_frame_BUFGP "(изходен сигнал = extPCI_frame_BUFGP), IPAD-IBUFG трябва само да се LOCed на сайта GCLKIOB. Гледах за това в интернет, и навсякъде, те съвет: "инстанциира IBUF символ" На едно място, те съветват да използват файла XCF го пробвах, това е още една грешка: ISE Сид потребител doculment-OK , но как се прави това? UCF? в най-високо ниво VHDL файла? и как къде?

От съобщението за грешка, която се опитвате да донесе световен часовник на тампон, който не е един от специалната входове часовник. Нормалната подложки IO не могат да имат достъп до BUFG или глобални буфер. Само специални подложки могат да направят това. Трябва да модифицирате UCF файл, за да се свържете часовника специален щифт часовник и грешката ще правя далеч.

не си часовник / IO щифт, аз съм го използва за не-часовник сигнал. но ОК, намерих решение най-накрая: атрибут BUFFER_TYPE: низ; атрибут BUFFER_TYPE на extPCI_frame: сигнал е "IBUF", точно след portlist на топ лице.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back