Какви са разликите между OASIS и GDS?

O

omsi

Guest
Здравейте, аз искам да знам информация за OASIS. как то се различава от GDS формат? какви са особеностите и защо ние perfer това сега omsi, ден

Уважаеми omsi: [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 1 минути: [/ цвят] [/ размер] Уважаеми Omsi: I Запомнете OASIS е bridage,, реклами и игрални Спектър ADE. Тя може да се свърже реклами и Cadence инструменти,

благодаря ти, скъпи. къде мога да получа информация за това? може и да ми помогне?

Проверете уебсайт Mentor http://www.mentor.com/search/index.cfm?query=OASIS&submit.x=0&submit.y=0 ------------- -------------------------------------------------- ------------------ 1. GDSII - да - оазис Преводачи 3. GDS-OASIS Преводач на разположение за безплатно сваляне от Mentor ... 4. Mentor Graphics обявява Формат поток "Оазис файл Готови ли сте за ... 5. Оазис-базирани подготовката на данните потоци: Доклад за напредъка на съдържащ ... -------------------------------------------------- -------------------------------- Някой Документите са на разположение.

Здравейте, доколкото знам, това е формат точно като GDSII, само много по-добре. Аз сте добавили документ, заедно с тази поща. Надявам се, че се изяснява

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back