Какви са ефективни кодиране стилове в Verilog / VHDL?

P

p_shinde

Guest
Здравейте, може ли някой да качите или да разкаже за Ефективни кодиране стилове в Verilog / VHDL подобно, което е по-добре поведението, структурни .....? благодаря предварително. Прасад

[Quote = sree205] Здравейте, моля, прочетете този документ. Това е един добър стил за кодиране на RTL трябва да бъде. з ** P :/ / www.edaboard.com/viewtopic.php?p=303482 # 303482 [/ цитат] съм прочел в интернет връзка, можете take.They са всички добри документи, но аз предпочитам на verilog.You да получите някои хартия за кодиране стил на Verilog?

Най-ИК на фирмите използват Verilog език. Приложения са някои кодиране стил на Verilog за синтез. Те са база за дизайнер IC. / David

може да бъде можете да проверите някои правило Леда или правило nlint, ще полезно

Добро кодиране стил понякога водят успешен дизайн

Разбира се, стилът е важно. Но мисля, че дълбоко разбиране на системни архитектури е от решаващо значение за успешен дизайн.

alrite, вместо да се отклонява от темата, Позволете ми да предложа нещо. книгата за употреба повторна употреба методология е на разположение във форума. има цяла тема, посветена на RTL кодиране стил. Това трябва да бъде достатъчно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back