Каква е разликата между затворен интеграция и отворени интеграция?

Y

yousefsam

Guest
Pls аз имам един въпрос, тя изглежда желан за мен. въпроса ми в електромагнитни: Q: Каква е разликата между затворен интеграция и отворени интеграция? По този въпрос изглежда лесно, но аз не мога да разбера, защо ние приемаме затворен интеграция, за да намерите manetic областта inensity: ∫ H DL = N и, но тази интеграция по затворен път. но когато искаме да намерим индукция, ние приемаме открита интеграция: ∫ B DA = Φ. thaks всички.

Затворени интеграция в ∫ H DL = N и се отнася до приема на неразделна пътя, така че тя започва и завършва в същата точка. Докато отворен интеграция в ∫ B DA = Φ означава, че вие трябва да вземете парче от площта и да се интегрират върху него. юмрук е затворена по отношение на DL, тъй като тя започва и завършва в същото л, а вторият, който се интегрира върху площ не се затваря до всяко пространство. Поставянето по друг начин, в интегралната 1-ви, без значение как се интегрират векторно пространство на L, че да интегрирате ще образуват затворено пространство (кръг или всеки затворен контур), докато във втория неразделна вектори района, които се интегрират, не ще формират затворено пространство (напр. сфера), за Закона Гаус вие трябва да направите, затворен интеграция на площ. Надявам се, разбрах, объркване?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back