КФЛ filckering при изключен

A

amir81

Guest
здрасти на всички
Наскоро промених моите стари крушка с нов КФЛ (компактна флуоресцентна лампа).но има проблем, когато аз изключва лампата, тя започва да примигне с времето постоянно от около 2S.

Аз търсили причината и намерих този проблем.то, причинени от малка неонови индикатор вътре лампите.тя се използва с голям Резистор (100 ~ 150k) и се нуждаят от много малък ток.
поради големия кондензатор в етап на въвеждане на КФЛ баласт, тя може да започне лампата, но не може да я включите.така че филм и изключване.

Знам (и разгледа това), че ако се премахне неонови индикатор ще решим проблема.Но как да се използва КФЛ с този вид ключове?

Мисля, че (и аз не съм сигурен)
A PTC paralleled с лампата може да решим проблема.

всички предложения?

благодарности
(Аз не искам да се промени КФЛ производство, така че моля не ме карай да ги промените с други видове)

Simple.Отърви се от неонови светлина.

здрасти
Да.Знам, че работи, но това не е мъдро решение.
Искам да решим проблема.

Как може да разрешите проблема, когато неонови крушка, който причинява проблема е използван с много високо сегашните електрически крушки с нажежаема жичка и сега имате ниски текущи компактни флуоресцентни крушки?

Може ли да направите таймер съединение на кратък компактните флуоресцентни крушки, когато той е изключен?

Хаи Амир 81,
Първо на всички вас, които проверяват потенциала си, минаваща през ключа?Фазата или неутрален?Аз мисля, дълбоко във вашата схема, луковицата притежател е пряко свързан с фаза и неутрални е отправено чрез ключ.това обикновено се създава подобен проблем.Надявам се това да помогне.Goodluck.

Здравей pranam77
не.превключващите е свързан към фаза.неоново индикатор за нуждите на около 1 ~ 3 mA, но това (AC) текущите е достатъчно за зареждане на кондензатор и стартирате баласт.
Какво мислите за използване на PTC thermistor?

Здрасти,
Мисля, че дори и 330k, 1 / 2 w Резистор свързан целия крушка трябва да работят за вас.А неонови капки някои фиксирани напрежение в нея след стрелба, така че само Резистор разделена баланс на напрежението, само ще се появи в целия крушка.

С уважение,
Laktronics

Здравей laktronics
на Резистор за текущата ограничаване неонови показател е около 100 ~ 150k.то в най-голяма поглъщателите около 20 mA.това "изтичане сегашната" причините за този проблем.
Аз не знам каква е вход импеданс на КФЛ.ако то е много по-ниски, отколкото 330k, тя не работи.всъщност аз я тестват с 100K Резистор (Сложих го в паралел с КФЛ), но тя не можа да реши проблема.
по-ниски резистори ще мивка повече за ток в състояние на swith, така че те трябва да бъдат високи мощност.
така че мисля, постави Резистор paralleled с КФЛ не могат да решат проблема.
благодарности

Хаи Amir81,
Просто си-тел за инсталиране, така че индикаторът и КФЛ идва след преминаването и по този начин за превключване на фазата на индикатор и КФЛ заедно.При неутрален е свързан общо и фаза е достъпна само след смяна, тогава проблемът може да бъде решен.Успех

Здравей Амир,
Съгласен съм, ако имате тествани с 100k,
няма точка в опитва 330k.Аз предложих 330k от мощност само точка.Знаете ли свързвате 100k след преминаването и неутрални?Имате нужда от 1W резистор в този случай.С 100k свързани, напрежение в целия лампа ще бъде по-малко от половината от мрежата на напрежението, когато превключвате е изключен, без обсъждане спад в Neon и бих очакваме КФЛ не светкавицата.
С уважение,
Laktronics

Здравей pranam77
(1) превключватели, трябва да се извършва във фаза (горещи) линия, нали знаеш, поради опасността от тази позиция.
(2), ако го направя, че тя няма да реши това.защото електрическа верига вече съществува.текущата преминават през цикъл (KVL).Значи това не е решение

благодарностиДобавен след 23 минути:Здравей laktronics
проблемът не е свързано с напрежението.това се дължи на малките текущи минаваща през индикатор.
компонент, който е прагът сегашните?и разполага с два терминала и проведе успоредно с лампа.
то не позволява на теченията по-голям от прага му да мине през нея.и позволява течения под прага да премине.
Знаете ли тази магия компонент?
благодарности

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back