Искам някои DC скриптове и RTL кодове.

B

blueagate

Guest
Здравейте, приятели,
Аз съм четенето на книгата за напреднали ASIC чип синтез,
затова искам някои RTL кодове и скриптове за упражнение.
Има ли някой може да ми помогне, PLS?

просто напишете някои скриптове от себе си според книгата, имайте предвид, че не всички скриптове в книгата си прав

Haha
Мисля, че така и преди,
Но аз не знам на скрипт, който бях написал дали е добър или лош.

Имам пълно уроци за постоянен ток.Ако искаш аз мога да го качите ..

по отношение,

U може да намерите книгата с напреднала синтезирани ASIC технология във форума.Това е добра книга за постоянен ток.

Отидох в opencore и да намерят много дизайн там, за да упражните ръкопис.

arunragavan написа:

Имам пълно уроци за постоянен ток.
Ако искаш аз мога да го качите ..по отношение,

Здравейте, приятели.Можете да търсите в DC тренировъчния употреба тук.
Спомням си, има някои семинар DC, че сте качили тук.

Здрасти,
Аз съм изучаване Synopsys DC и скрипт сега.Открих, че след като синтез, NetName има смесени upcase и малки букви, например, една мрежа име е "N20", както и други нетни име е "N20".В някои инструменти, това две мрежата не се различават.Всеки, който знае как да настроите скрипта за да се избегне това състояние?

Здравейте, приятели.Можете да зададете тази главни или малки букви в своя продукция netlist настройки на DC изхода формат.В моя Corp, ние го настроите изхода netllist използват главни букви.

Здравейте, horzonbluz, ф може да ни каже как да го настроя за някои изходен формат?

знам, има някои постове във форума, включително и скриптове DC за целия чип синтез.U може да ги намерите като шаблон.

Здравейте, аз мисля, че трябва да пиша на RTL кодове използвате правилно upcase или малки.
След това можете да посочите и кодове лесно.Не настройвайте този вид на променлива в DC
инсталационния файл.

Здравейте horzonbluz,
Мисля, че NetName се генерира от DC себе си, а не NetName използвани в код RTL.Този вид на вътрешната мрежа имена могат да бъдат настроени от скрипта, мисля.Проблемът е как да напишете командата скрипт да го направиш?
Последно редактиран от xwcwc1234 на 15-ти декември, 2004 5:40; Редактирано общо 1 път

Здравейте, xwcwc1234,
DC имат define_name_rules за някой, който искате да конфигурирате мрежата име,
Аз съм начинаещ,
така че аз не знам как да напише сценария,
, но можете да търсите в define_name_rules потребител DC ръководство.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back