Искам драйвера за аналогови сигнали 30V

X

xxtigerxx

Guest
Искам драйвера за аналогови сигнали 30V чип Четворна Half-H Драйвери L293NE е само един начин. аз имам един автобус 2-тел и аз искам да се увеличи тока в двете посоки .. :p

Може ли да хвърли малко повече светлина върху това 30V автобус, който се нуждае от повече ток и в двете посоки? С уважение, IanP

Протоколът на автобуса е като RS-485 устройства се захранват от автобуса. Искам водача, така че аз в автобуса може да комуникират в по-големи разстояния. Искате ли нещо друго THX за вашия въпрос. :p

На всеки автобус, включително и RS-485, разстоянието не е в линейна връзка с приложеното напрежение .. Смятате ли, че можете да предава 1Vpp сигнал над 1км и 30Vpp сигнал над 30км? Може би най-много бавно baudrate, това е възможно, но за по-дълъг distancies (> 1-3км) смятат, RF модеми .. С уважение, IanP

IanP аз искам да се увеличи разстоянието от 1 км 3км. С водача и ще намали шума на автобуса и дават допълнителна енергия на автобус, като сложих запалянко в etherner на персонални компютри. Можете да увеличите разстоянията на erthenet толкова дълго, колкото ви харесва (мисля). :p

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back