Информация за синтеза на високо равнище

A

Agent006

Guest
Всеки, който, имащи опит в синтеза на високо равнище? Може ли да помогнете на мен и другите в Upto дата. Благодаря

Аз използвах Synopsys Behavior компилатор и protcol компилатор. Има си някои ценни книги в синтеза на HL и има много примери. Май можете да ги купуват, за да започне.

Здравей, Можеш ли да Plz спомена някои хубави имена за книгата тук, така че всеки може да се възползва. Благодаря

Hi2, аз също се нуждаят от някои книги, с акцент върху Синтез HL. Моля, спомена някои.

Здравейте, аз също се нуждаят от някои книги на високо равнище синтез. и се използва за сваляне на някои IEEE документи.

HLS1.Bridging Домейни на Синтез на високо равнище и Логически HLS2.Combined Word Дължина оптимизация и високо равнище Синтез на Digital Signal системи за обработка на HLS3.A метод за площ оценка на данните път в синтеза на високо ниво

HLS2.Combined Word Дължина оптимизация и високо равнище Синтез на Digital Signal Processing Systems

А метод за оценка на площ данни пътека в синтеза на високо ниво

Използване на специална структура на конфликт и графики Съвместимост на високо равнище Синтез

Той е много полезен. Благодаря за споделянето.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back