Информация за серво AC моторни контролер

K

kieennx

Guest
Здравейте всички, аз се опитвам да се изработи контролер AC серво мотор но моя опит за тази област е почти нула. Може ли някой да ми даде някаква информация за: - архитектура на серво Motors (AC / DC). - Метод да ги изгони. - Специални μPs или μCs, които обикновено се използват в тези система. - Примерни проекти, бележки за кандидатстване, указания за употреба ... Цялата информация ще бъде оценена. Най-добри пожелания, Kieennx. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 20 минути: [/ цвят] [/ размер] Моля дайте линкове, ако е възможно. Благодаря много. Пожелания, Kieennx.

АС сервомоторите са променливотокови машини факт, но в подкрепа на екстремни макс. течения, товари и скорост. Като по-висока макс. текущата ускорението е по-висок (може да се пуска и спира много по-бързо). Може да има различни конструкции, като безчетков DC машините, когато вместо с DC машини, където токът е преобърната от brashes, нали, че като външен вериги, което означава всъщност, че да ви снабди променлив ток в действителност. , Отколкото можете да имате двигатели за променлив ток, с една фаза, или с 3 фаза. Работил съм с DC мотори, като в този случай имате 4 квадрант сатър или инвертори в случай на двигатели за променлив ток. И в двата случая трябва IGBT транзистори, някаква комбинация на биполярни и MOSFET транзистори (високо вход inpedance, но ток с висока пропускателна способност). Unforetunatly, аз не разполагат с PDF документация или връзка. Но опитайте с Google: D

Hi Belsugului, Благодаря за вашето ръководство, че това е основното. Може ли някой да ми помогне по-подробно в този раздел? Пожелания, Kieennx.

IR имат специалната IC, за да си свършат работата AC контрол серво. Те също имат добър IGBT / MOSFET водача, и IGBT themself. Опитайте техния сайт www.irf.com Успех TR2000: D

как може да на sevo сменят в 360 digree, моля да ми помогне!! Аз не може да възстанови sevo хардуера. всяка техника, в програмирането.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back