Инсталиране на Cadence IC 5,0 на 9,0 Redhat

S

Sebo

Guest
Здравейте всички,

Знам, че този въпрос вече е бил публикуван.Въпреки това, аз не съм сигурен, че наистина решен този въпрос.Ето съобщението:
Цитат:катран: Това не изглежда като катран архив

катран: обърнете към следващата Header

катран: Архив съдържа остарели база-64 заглавия

катран: Грешка забавено излизане от предишни грешки

/ home/vg/c/install/bin.lnx86/softload: ред 1412:

Неуспех при получаването на информация от FS.0 на CD # 1.

Не може да се платформа или информация за пресата: не команда намерени

Аз не мисля, Cadence IC 5,0 може да бъде инсталиран на Redhat 9.0, защото "катран" програма не е съвместимо.

може да опитате Redhat 7.3.Това е ОК за IC5.0.

Здрасти

Ти спомена, че сте ритъм работи на Redhat 7,3 машина.Аз съм със следния проблем с RH7.3
В Redhat се инсталира направо от кутията инсталирате.Само SSH е обновен до последната версия.
Cadence стартира и показва, че не показвай.Тогава ICW Отваря се прозорец и програмата увисва.Файлът CDS.log не разполага с информация.Всякакви идеи за това какво може да причинява това.Трябва ли да понижи категорията на 7,2 и се опитайте да го инсталирате?

Благодарности

Най-накрая успях инсталирана от работна станция нд, където монтирана Redhat твърд диск.
И това проработи.

S.

Аз istalled ритъм IC 5.0.33 RH на 8 и 9, без никакви проблеми

Аз съм същия проблем, когато се инсталира в RED HAT 9.0, но когато се опитам с 8.0, всичко е наред.
Мисля, катран е различен както от тях.

Здравейте опитвам да понижи категорията на катран от по-възрастните rtar об.
/ мин и мисля, че това работи с мен, когато инсталирате на suse10 "катран-1.13.25-12.i386.rpm"

RH 7.2 е най-добрата операционна система за IC 50.Предлагам ви да използва RH 7.2.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back