Инсталирайте Solaris и Linux версия LDV в същата директория.

R

repac

Guest
Дали е възможно да се инсталира в същата директория, Solaris и Linux версия LDV? ако свържа инструменти за tools.sun4v, командите ще excute се провали под Linux. Всеки е добра идея да инсталирате два LDV версия в същата директория и споделяне на док?

Обикновено, можете да споделите директория каданс сред продавачите т.е. всички поддържани Unix Solaris, HP-UX и IBM-AIX. Както и да е, аз не мисля, че можете да споделите в цялата платформа между Unix и Linux.

[Цитат = Amuro] ... Аз не мисля, че можете да споделите в цялата платформа между Unix и Linux [/ цитат] Направих го, просто използва NFS акции / монтиране

[Цитат = CatKing], го е направил, просто използва NFS акции / монтиране [/ цитат] Наистина ли означава, можете да стартирате LDV в Unix и Linux от една и съща споделена директория за инсталиране на?

не, за LDV, но за други инструменти, не се опита LDV за крос платформа инсталирате, защото връзката на tools.sun4v -> Инструменти - tools.lnx86 може да получи конфликт. Мисля, че това е единственият проблем.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back