S
Spinoza
Guest
Аз се опитвам да се изчисли съпротивлението на една диполна антена, която е поле задействат от източник на напрежение в HFSS v9.2.1. Мога да използвам областта калкулатор за изчисляване на текущия в центъра на напрежение източник. Аз след това трябва да бъде в състояние да получи пълно съпротивление чрез разделяне на напрежение от ток. Имам предназначени за дипол за 130Mhz и се размерите на дипола на мача. Аз трябва да получат около 75 ома при 0 градуса фаза, но вместо IM получаване на около 40 ома на около 30 градуса. Имам Използвам областта калкулатор готварска книга, че Ansoft освободени. Аз не съм сигурен дали ми затворени ред за изчисляване на ток е твърде голям или твърде малки, и ако съм го поставя правилно. Аз направих най-различни варианти за размера и позицията на затворената линия, но без успех. Забелязал съм, че това е общ проблем за много хора, които искат да възбуди структурата си с източник на напрежение и да намерят импеданс. Имам приложен програмата, която аз съм в момента работим. Аз наистина оценявам кой да помогне с това. Идеи или отговорите са много добре дошли. И аз мисля, че това ще бъде много полезна техника, за много хора, които искат да се използва източник на напрежение.