Има някой опитал LabVIEW 7 версия?

S

Schaum

Guest
Това е всичко. Бих искал да знам, че новата версия LabVIEW има много нови и интересни неща.

За какво LabVIEW софтуер категория е?

Този софтуер е на изхода на електронни измервателни инструменти и процеси, свързани с функции, които потребителят избира чрез въвеждане на набор от блокове на графичен потребителски интерфейс. Всеки блок има математическа функция, като например филтриране. Повече подробности са в Националния Instruments уеб сайт. Можете също така да поиска пробна версия на програмата.

Аз имат само ограничен опит с лаборатория оглед 7 изрично включени в Developer Suite Professional Control Edition, което се доставя в 8 пакет CD. Като използва LabVIEW 6.1 в миналото, аз все още предпочитат да го използват поради по-запознати със своите оформление, и начина, по който той показва блокова диаграма и под VI. Тя не изглежда, че това ще отнеме известно време да свикнете да използвате версия 7. В момента, когато го използвате, аз предпочитам да го стартирате в класически режим. Версия 7 е някои хубави функции и имам само надраскани на повърхността, върху това как да го използва ефективно. 2bulldog

Да - много добро!! [цвят = червен] / Предупреждение # 1 - Не "Благодаря ви" съобщения тук! (Клуг) / [/ цвят]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back