Има ли пряк път към изчисляват нули?

S

sk1105

Guest
Аз съм се съсредоточи върху честотната характеристика на усилвателя, но аз не намирам смисъл на изчисляване на нули.Има ли някакъв удобен methord за оценка на нули?
В ampifier схема е в прикачения файл.Ако добавите AC сигнал за VDD, как да се оцени нули на честотната характеристика на AC печалба от VOUT да VDD?
Благодаря много.

Здрасти.Искате ли да намерите нула's числено или символично?Ако искаш да кажеш числено след това можете да използвате Спайс.Ако имате нужда от символичен израз тогава няма начин около това някои верига анализ (по-скоро досаден), въпреки че има някои техники, които могат да се ускори този процес, ако просто се нуждаете от нула, а не цялото прехвърляне функция.

Защо ви е нужен на нули на първо място?Ако искате честотната характеристика тогава обикновено намирането на полюсите е достатъчно, тъй като обикновено са по-големи момчета.Можете да намерите на господстващо полюс с открита време верига константи метод в този случай.

Благодарности.Искам да намеря на нула's символично.Аз бях направил някои верига анализ.Чудя се, ако има някои техники, които могат да се опрости анализа.

Може да опитате символична SPICE симулатор SAPWIN (използвайте Google).Ще ви дам един израз, макар и много сложен (не лесен за тълкуване).

Има една сравнително нова книга, която обяснява как да използвате Middlebrooks Exra Елемент теорема по-лесно да черпят функция трансфер и по този начин се полюсите и нулите: http://www.amazon.com/gp/reader/0521624428/ref=sib_rdr_toc/104- 8301203-7479105?% 5Fencoding = UTF8 & P = S00A & J = 0 # читател-страница

Нейната в Ebook форма, но аз пристанище е в състояние да намери копие.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back