Има ли промяна устройства на едно и също семейство изисква нов файл Брам?

X

xtcx

Guest
Здравейте приятели!, Това е всичко за Брам въпрос ... имам и са били създадени с помощта на проект разработен с 2Kbit на Брам използване COREGEN, Xilinx инструмент.Добавих ram_file като компонент на моя дизайн ... ми беше Xilinx FPGA чип SPARTAN3 X3cs400 ... Поради необходимостта от повече ресурси портата, съм избрал за същия spartan3 но с 2000k порти (x3cs2000).Няма разлика в скоростта степен, която е -4, но пакет тип беше сама променя .... Сега се случи същото като проект, който просто работи добре за бившия чип не дава продукция за тази нова ... Аз cheked на UCF и В. декларация за нови IC и съответно променени, но не effect.No грешки или предупреждения ... по-късно, когато аз се отстраняват на Брам и просто използват масив да се определи предварително съхраняват ценности, неща, започва да работи като Обичайната !.... Какво става с този въпрос? ... не можем просто да използвате една и съща Брам файла, създадени за едно и също устройство с по-малко портите на едно и също устройство с по-устройство ?....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back