Има ли някой работи върху VANETs?

A

Achilles20

Guest
Здравейте всички. Аз работя за маршрутизация и сигурността аспекти на VANETs. Има ли някой работи върху VANETs? Наздраве, achiiles

искате да работите за сигурна маршрутизация или маршрутизация и seurity в отделни? Аз съм любители на VANETs.

[Цитат = Achilles20 Здравейте всички. Аз работя за маршрутизация и сигурността аспекти на VANETs. Има ли някой работи върху VANETs? Наздраве, achiiles [/ цитат] Hi Има хубави статии за аспектите на сигурността на VANET, в списание IEEE Communication от ноември 2008 г. (том 46, 11). Мисля, че те могат да ви помогнат. На добър час

Благодаря ви момчета за вашия отговор. Ами аз искам да работя за маршрутизация + сигурност (включително различни слоеве). Аз работя към кръста слой дизайн, така че ще трябва да се помисли за сигурност на всички различни слоеве. Аз съм също така работи върху дизайна на системно ниво на 802.11p. След като се направи, за да мога да сложа протоколи за процесор или FPGA и да се направят някои полски опити. Това е много голяма задача, и аз все още съм начинаещ. Благодаря ви за информацията за документите. Моля, поддържаме връзка. Наздраве, Ахил

Здравейте хора, аз също съм начинаещ в VaNet. Аз работя на физическия слой, и аз имам един въпрос за многопълните. Може ли някой да ми предложи хартия лечение многопълните загуба за посока антени? Благодаря предварително. Лупин

Здравейте всички, аз съм на работа VANET на OPNET. Аз обаче искам да знам повече за моделите на мобилността VANET, които мога да използвам с OPNET. Както всеки, който е работил с VanetMobiSim? благодаря

хей всеки напредък с OPNET + Vanetmobisim?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back