Има ли някой може да ми помогне да разберете отрицателната обратна връзка

Z

zhenyuanwu

Guest
На следващите снимки, каква е стойността на отрицателната обратна връзка напрежение на изходното напрежение?
Той казва, че "Vref = Vo * Re1 / (Re1 RF)" в учебник, защо е това?
Трябва ли да помисли за изхода съпротивата на емитер полюс на първия транзистор? Мисля, че Re1 да се замени с Re1 / / (rbe / (β 1)) в малкия модел на сигнала и там също трябва да бъде равностоен отрицателни напрежение, което се равнява на VI * rbe / (Re1 * (β 1)).
Мисля, че трябва да има нещо не е наред с моето разбиране, който може да го точка за мен?
Благодаря ви много предварително!
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Това е поредица обратна връзка шунт наблюдение обратна връзка мрежа.За да намерите фактор обратна връзка (Vref / VOUT), тъй като от серията обратна връзка, обърнете внимание на възел Vref е изолиран от amplifer вход.В резултат на това тя се превръща в прост делител напрежение.

Но аз все още не разбират, те ще влияят едни на други.В Vf ще се промени веднага, свързани с отрицателна обратна връзка възел.Защо "прецени възел Vref е изолиран от amplifer входа". Толкова съм объркан!Кой може да ми помогне!
Благодаря предварително!

Проверка на книгата, която четете.В aurthor трябва да е включен за зареждане в обратна връзка съпротива напред изчисления печалба, така че, тъй като Acl е различно от AOL, за обратна връзка фактор Б Re1 / (Re1 RF)

поеме печалба от усилвател е достатъчно голяма, можете да го получите

Аз не съм намерил отговора в друга книга, написана от Пол.Много благодаря!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back