Имате нужда от помощ за моделиране забавяне заключена цикъл в simulink

A

Alles Gute

Guest
Аз се опитвам да модел А DLL в simulink, а да няма резултати.
Моят проблем е, моделиране на напрежението контролирано забавяне линия.Опитах се да се използват различни транспортни забавяне.Но тя не работи добре.

Може ли някой да ми пример за моделиране DLL или някои материали, свързани с това?

С уважение,
Alles Gute

Мисля, че е по-добър systemview в симулация на PLL и DLLs
MATLAB има DLL демонстрацията по комуникацията blockset

Здравей, mkhafaji:
Каква е версията на вашата Matlab?Ползвам 7.0.1 и мога да намеря само PLL модел в комуникацията blockset.

Alles Gute

В Simulink блок "Променлива Забавяне Транспорт" е открит в 6,5 и 7,0 по-малко и може модела DLL.

Проблемът може да бъде, че "Променлива Транспорт Забавяне" използва дискретно време кръгови буфер.Това е да се позволи на логиката, реални и комплексни стойности за пътя към въвеждане на по-висок процент от забавянето време.Това ограничение време резолюция дискретни стъпки, времето и е overkill за прилагане.

Вие трябва да използвате интегратор, където интеграцията постоянно се умножава с входния сигнал и интегратор интегрират, до прага, а след това пускат обикновено се регистрират и да рестартирате.Интеграцията на проекта с входящи на нов край.Регистърът път този сигнал към изхода, ако интегратор достигне ниво.

Здрасти,

Аз също се нуждаят от simulink моделиране и симулиране на цифрови забавяне заключена контур (DLLs).Може ли някой пост или да качите някои дизайн концепции и примери за използване на simulink.
Последно редактирано от blowfish на 10 февруари 2007 14:00; редактирано 1 път общо

Хаи,Може ли някой да ми изпратите някои добри статии по цифров забавяне заключена електрическа мрежа, която може да се използва за моделиране и симулация използвайки simulink или matlab или и двете.Всеки ще помогне да се ценят!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back