Имате ли автомобил-маршрут?

I

IBNobody

Guest
Колко от вас, използвайте функцията за автоматично маршрутизиране функции в оформлението си пакети ПХБ?

Аз съм разкъсван между използването му или да направим всичко на ръка.

Аз обикновено работят с * * много нисък обем дъски (3-4 максимум).

На по ръката, да запазя ден на труда, като отидете на авто-маршрут маршрут.От друга страна, ръчен труд изглежда толкова много хубав!

Бих искал да чуя какво мислят останалите хора.

- Никой не

Когато бях на работа на PCB, аз правя на AutoRoute, и се опитайте да редактирате autorouted пътеки, но някои експерти път ръчно ...

Аз не съм експерт, но аз никога не AutoRoute.Вие наистина трябва да работим усилено за да получите autorouter да вършат правилните неща.Трябва да се изолирам от аналогово мощност от цифров часовник от вериги.Той прави глупави неща (като прекалено много ВИАС и не разбира, шум и смущения).Изключено решетка подложки да извършат пълна каша с autorouters.и така нататък.

Приятелите не се оставяйте приятели AutoRoute

Фил

Autorouting е продажба на горната точка за управление.

Той няма никаква стойност в реалния свят (особено на висока скорост електроника, аналогов и RF дизайн).

Аз бях правил оформления за 30 години (стартира се използва лента в мащаб 4:1),
Ive никога не използвал autorouter.Itried го многократно със 7 различни
CAD пакети Ползвал съм, и всеки един от тях са боклуци.

Нежелана е точно това, което ще autorouter патронник се, особено ако не си прекалено използвани за него, нито поставени в земята работи, необходими за да работи правилно.

Може би трябва да се опита да го използвам още малко, след това да си собствено решение за използването му.

Аз ще направя 99,9% и ръчно, ако получа някои неловко сигнали трябва да отстрани в бързаме ", тогава" Аз може да го опитате, но обикновено само да ми покаже пътя, а след това ще отида по себе си да гарантира trackign това е просто право.

Използвам ръчно маршрут за защита на критичната път или маршрут автомобил в противен случай

I Dont намерите автомобил-път да бъде от голяма помощ ...
Софтуерът просто не разбира начина, по който мозъкът ми иска начина, по който да бъде пренасочено платки ...Аз съм-хранят с него.
Понякога ми отне възрасти да чакат за софтуер, за да завършите маршрута всички връзки.
В заключение ...Авто-маршрут не е избор за мен дори по време на труден период.

Аз ръчно маршрута на власт релси, и някои критични пътеки .. но за сигнали и просто нека autorouter направи своята работа .. но да, тя е гадно .. така че определено докосване фирми да направя .., но ей, ако в стаята UR U дизайн правила правилно .. ф може да получите някои хубаво маршрути ..

Здравейте всички,

Първо критичните сигнали трябва да бъде отправено като казват часовник, адрес и данни, автобуси и т.н. и други сигнали могат да бъдат autorouted.С уважение

Rame

висока скорост, аналогов, ел-земя, заедно линии, ...наръчник
останалата част от платки само autorouter нека опитаме.

Използвам autorouter с ниска правила, за да проверите добро разположение компоненти

вир

Аз правя едностранен дъски и Autorouter не е много добро разбиране на този факт в protel.

Неговата не е, че съветите са прости - просто си по-евтино да се едностранен табла и използване на няколко джъмперите, отколкото чрез двустранен дъски.

Подобно на другите, понякога използват autorouter да проверите разположение компонент.Но в края на деня съм насочват всичките ми дъски себе си.

oddbudman

Хмм ..Аз просто използвайте авто-маршрут за някои линии дълъг и сложен, най-вече в края на дизайн, когато Аз имам само ограничено място, авто-маршрут ще търсим начин.След автоматично сменя посоката си, аз ще го изтриете, и то отново по маршрута си.
Така че в крайна сметка означава целият дизайн цяло имат само една следа бяха автоматично преминават.
Авто-маршрут само ръководство, ти арго зависят от нея, за да ви дам добър дизайн.

Дзен.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back