Имам нужда от помощ с Wireless USB

R

rina_1220

Guest
Ей всички. Аз трябва да мисля за окончателен проект за колеж, но аз все още не съм сигурен на какво да се прави. Ми беше предложено да се направи "безжичен USB кабел", за да се свържете стандарт USB устройства към компютъра чрез USB конектор, но за предаване на данни безжично. Подобно на това: I щепсела и адаптер за моя компютър и друга част на устройството, където бях включете кабела и след това компютъра ще признае свързано устройство незабавно, точно както е с кабела, но без кабели. Дали някой има някакви предложения за това как се прави това? Мисля, че принципите могат да бъдат подобни на тези, които се използват в безжични мишки и клавиатури, но аз не съм сигурен, че. Ако някой знае как да го направя, моля, да ми даде няколко съвета! благодаря

Може би можете да използвате безжични модули, за да приключите с тази функция. Моля, посетете www.mcurf.com , за да получите wm2500s е роднина файлове. BTW, аз ще проектира костюма преди месец май тази година.

Благодаря ви за вашия отговор. Аз промених мнението си за проекта. Аз съм все още работи с безжична комуникация, но сега с друга цел. Може би този адрес може да ми помогне по-късно: D

Моля, посетете WirelessUSB от Cypress полу проводници е лесно решение за пренос на данни wirless

Предполагам, че вашата идея за сходство с безжична мишка е прав, но безжична мишка използва само прости limitted типа на данните на приемника обаче ф нужда от телно данни предавател и приемник с enoufh скорост и намаляване на шума

Безжичен USB подобни на ZigBee? Има ли подкрепа окото мрежи?

безжична мишка или клавиатура не се подчинява USB протокол. Те правят някои промени в протокола стека и предаване на данни безжично. USB поддържа мулти-ниво топология звезда.

Здравейте, можете да използвате Bluetooth протокол за вашите изисквания. Поздрави, Н. Muralidhara CRL-BEL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back